uniseam kiinnitysjärjestelmä

UNISEAM

Pisko UniSeam kiinnitysjärjestelmä sopii kaikille nykyaikaisille saumakatoille. Kotimainen tuote, joka on turvallinen ja säästää katteen pintaa. Erittäin asentajaystävällinen kiinnike saumakatoille.

NOPEA ASENNUS

Pisko UniSeam-kiinnikkeen asentaminen on merkittävästi aiempaa nopeampaa. Innovatiivinen, erittäin lujan liitoksen tuottava puristuskiinnitys saadaan toteutettua vain kahdella tarkoin suunnitellulla kiinnityspisteellä. Kahden pultin kiristäminen ilman vastatyökaluja on nopeaa, helppoa ja tehokasta.
Erikoisteräksestä valmistetun kiristysraudan tehdasvalmisteiset kierteet ja kaulus varmistavat helpon asennuksen lisäksi lujan asennuskireyden sekä tuotteen oikean istuvuuden.

KAIKILLE KATOILLE

Pisko UniSeam teknologian avulla kiinnität tarvikkeet sekä nykyaikaisille lukkosaumakatteille, että konesaumakatteille. Kaikki samalla kiinnikkeellä. Kiinnitys perustuu pystysauman suoruuteen, joten katteen pinnan epätasaisuudet eivät väännä kiinnikettä vinoon. Kiinnike  ei kosketa lainkaan saumakatteen sileää pintaa.

Samalla Pisko UniSeam menetelmällä kiinnitetään lumiesteet, kattosillat, lapetikkaat ja muut kattotarvikkeet tuotestandardien lujuusvaatimukset täyttäen. Tuote on turvallinen käytössä ja kestävä kaikissa olosuhteissa.

KATE PYSYY HYVÄNÄ

Pisko UniSeam ei rasita katteen pintaa, koska kiinnike koskettaa vain tuotteen pystysaumaa. Pystysauman muodonmuutos tapahtuu ilman teräviä kiinnityskynsiä, jolloin katteen runkoteräkseen ja pinnoitteeseen kohdistuu vähäisempi rasitus kiinnityspisteessä. UniSeam-kiinnike on suunniteltu siten, että kosteusrasitus katteelle on minimoitu. Teräspinnat koskettavat toisiaan vain kiinnityspisteiden kohdalta, jolloin lian ja kosteuden kertyminen katteen pintaan ja saumaan on vähäisempää. Kiinnikkeen muotoilu on erittäin siro, suora ja kevyt.
Tuote sopii erinomaisesti selkeälinjaisilla pystysaumakatteilla käytettäväksi.

TAKUU

Pisko SafeGrip-tikastuotteilla on 50 vuoden tekninen takuu. Pinnoitetakuu on 15 vuotta.

TUOTEKUVAT

TEKNISET TIEDOT

  • Materiaali: Kuumasinkitty (Zn) teräs
  • Tekninen takuu: 50 vuotta
  • Pinnoitetakuu: 15 vuotta

VÄRIVAIHTOEHDOT

    
   

Vakiovärit ovat: havunvihreä RR11, valkoinen RR20, vaaleanharmaa RR21, harmaa RR22, tummanharmaa, RR23, punainen RR29, tummanruskea RR32, musta RR33 ja tiilenpunainen RR750.
Muut RR- ja RAL-värisävyt saatavilla erikseen tilattuna.