Kattoremontti

KATTOREMONTTI

Pelti-Saari on toteuttanut erittäin vaativia uudisrakennus- ja saneerauskohteita vastaten kattopinnoitteiden valmistuksesta, asennuksesta ja viimeistelystä. Käytämme johtavien materiaalivalmistajien tuotteita ja suoritamme työn laadukkaasti ja hyvää rakennustapaa noudattaen.

KATTOREMONTTI JA SEN ERI VAIHEET

Tarkista kattosi kunto keväisin ja syksyisin katon huoltotöiden yhteydessä. Katon kulunut ulkonäko saattaa olla merkki kattoremontin tarpeesta.

Katon vuotokohdat sekä katon alusrakenteiden ja sisäseinien kosteusvauriot kertovat selkeästi, että katto tarvitsee välitöntä huoltoa. Katon alusrakenteiden ilmanvaihto on oltava tarpeellinen, jotta kosteus ei pääse aiheuttamaan vaurioita katon rakenteisiin. Räystään alapinnalle on muodostuvat jääpuikot ja sulat kohdat lumipeitteessä saattavat merkitä, että katot eristys ei ole toimiva.

Huonosti toimivat ja irrallaan olevat sadevesijärjestelmän osat, pellitykset ja kattoturvatuotteet on syytä korjata.

Hyväkuntoinen ja turvallinen katto lisää talon arvoa.

ARVIOKÄYNTI

Arviokäynnin aikana tarkastetaan katon yleiskunto. Katelevyn lisäksi arvioidaan sadevesijärjestelmä, kattoturvatuotteet (lumiesteet, hätäpoistumistiet ja kattosillat), läpiviennit ja savupiipun levyt. Katosta otetaan valokuvia ja tarvittavat mitat kattoremontin suunnittelua ja tarjousta varten. Arviokäynti on maksuton.

Ota yhteyttä soittamalla meille tai täyttämällä yhteydenottolomake. Otamme sinuun yhteyttä, jotta voimme sopia arviokäynnin ajankohdan.

TARJOUS

Arviokäynnin ja asiakkaan toiveiden perusteella tehdään kirjallinen remonttisuunnitelma ja hintatarjous.

TOIMITUS

Pelti-Saari Oy toimittaa kaikki tarvittavat rakenteet ja laitteet remonttikohteeseen.

KATTOREMONTIN TOTEUTUS

Pelti-Saari Oy:n ammattitaitoiset peltisepät purkavat vanhan katon ja asentavat uudet elementit remonttisuunnitelman mukaisesti: alusrakenteet, katelevyt, sadevesijärjestelmät ja kattoturvatuotteet. Sama työryhmä vastaa kattoremontin kulusta alusta loppuun. Asiakkaalle tiedotetaan kattoremontin etenemisestä ja mahdollisista muutoksista. Asiakkaalla on koko ajan toimiva yhteys työnjohtoon.

KATTOREMONTIN JÄLKISIIVOUS

Kattoremontin valmistuttua Pelti-Saari Oy siivoaa työkohteen ja huolehtii rakennusjätteen poiskuljetuksesta sekä asianmukaisesta kierrätyksestä.

LOPPUTARKASTUS

Uudelle tai remontoidulle katolle tehdään lopputarkastus. Asiakas saa itselleen materiaalitodistuksen ja todistuksen asennustyölle.

TAKUU

Pelti-Saari Oy:n konesaumakattoasennuksilla on 10 vuoden takuu. Profiilipeltikattoasennuksilla on 5 vuoden takuu. Katemateriaaleille annetaan 15 – 25 vuoden takuu valitusta pinnoitteesta riippuen.

KATTOREMONTIN JÄLKEEN

Katon kuntoa tulee tarkkailla kattoremontin valmistuttua ja katto tulee huoltaa tasaisin väliajoin.

KONESAUMAKATTO

Kattopeltisepän käsityönä valmistama aito konesaumakatto on täydellinen valinta jokaiselle katolle. Konesaumattu katto tehdään aina käsityönä kohteen mittojen mukaan. Materiaalivaihtoehtoina ovat sinkitty tai pinnoitettu teräspelti sekä kupari.

KONESAUMAKATTO KAIKILLE KATOILLE

Konesaumakatto sopii erilaisten ja monimuotoisten asuinrakennuskohteiden lisäksi julkisten tilojen arvokiinteistöjen kattomateriaaliksi. Konesaumakatto sopii sekä loivalle että jyrkälle katolle. Jos uudessa tai remontoitavassa katossa on runsaasti kulmia tai läpivientejä, on konesaumaus oikea valinta.

KONESAUMAKATTO ON VEDENPITÄVÄ

Konesaumakaton peltirivit kiinnitetään toisiinsa kaksinkertaisella saumalla ilman nauloja ja ruuveja. Konesaumakaton kiinnityksessä peltiin ei tehdä reikiä. Kaikki katon läpiviennit, esimerkiksI savupiipun juuri, kattoikkunat ja ilmanvaihtoputket saumataan suoraan kattopeltiin, jolloin tuloksena on käsityönä valmistettu reiätön, kestävä ja vedenpitävä peltikatto.

Jokaiselle katolle tärkeät turvavarusteet, kuten kattosillat, tikkaat sekä lumiesteet kiinnitetään valmiin katon pystysaumoihin.

TYYLIKAS ULKONÄKÖ

Katto on näkyvä osa talon ja kodin julkisivua. Konesaumakatto on tyylikäs ja kestävä ratkaisu, jolla voi korostaa omakotitalon tai muun rakennuksen arkkitehtuuria tai säväyttää vaikkapa erottuvan värisellä kattopellillä. Lopputulos on sellainen kuin haluat -perinteinen tai arkkitehtien suosima modernin minimalistinen konesaumakatto.

KUVIA KOHTEISTAMME