Sadevesijärjestelmät

PYÖREÄ SADEVESIJÄRJESTELMÄ

Sulavasti muotoillut pyöreät sadevesijärjestelmät valmistetaan vihreitä arvoja noudattaen SSAB:n kotimaisesta GreenCoat RWS Pural materiaalista.

GreenCoat RWS Pural-pinnoitteen etuja ovat erinomainen korroosionkestävyys, hyvä taivutettavuus, hyvä ulkonäön kestävyys, likaa hylkivyys ja helppo puhtaanapito.

GreenCoat RWS Puralin vaikutelma on trendikkään himmeä johtuen pinnoitteen mikrorakenteesta. Tämä antaa tuotteille viimeistellyn ja arvokkaan ilmeen.

Koururainojen molemmat puolet (sekä kourun sisä- että ulkopuoli) ovat pinnoitettu markkinoiden paksuimmalla ja pitkäaikaiskestävimmällä sadevesijärjestelmien maalipinnoitteella, joka on täysin kromaattivapaa ja täyttää myös REACH-asetuksen kemikaalivaatimukset. GreenCoat RWS Puralilla on paras mahdollinen luokitus UV-kestävyydestä (Ruv4) sekä korroosionkestosta (RC5).

TUOTEKUVAT

TEKNISET TIEDOT

  • Materiaali: GreenCoat RWS Pural
  • Kourujen läpimitat: 125 mm ja 150 mm
  • Syöksytorvien halkaisijat: 100 mm ja 120 mm
  • Syöksytorvien varastopituudet: 2500 mm ATS
  • Kouruja saatavana erikseen tilattuna 180 mm läpimitalla

VÄRIVAIHTOEHDOT

    
  

Vakiovärit pyöreille sadevesijärjestelmille: valkoinen RR20, vaaleanharmaa RR21, harmaa RR22, tummanharmaa RR23, punainen RR29, tummanruskea RR32, musta RR33 ja tiilenpunainen RR750.
Muut RR- ja RAL-värisävyt saatavilla erikseen tilattuna.

TARVIKKEET

Suora koukku, 125 mm

Suora koukku, 150 mm

Vino koukku, 125 mm

Vino koukku, 15o mm

Kourun pääty

Lähtökappale

Liitoskappale