ALUMIINIKOMPOSIITTI

Alumiinikomposiittipaneelit arkkitehtuurisiin julkisivuratkaisuihin

ALUMIINIKOMPOSIITTI

Alumiinikomposiittipaneelit arkkitehtuurisiin julkisivuratkaisuihin

Alumiinikomposiittiset julkisivut ja seinät ovat näyttäviä, suuria yhtenäisiä pintoja, joilla voidaan toteuttaa pitkäikäisiä ja tyylikkäitä seinäratkaisuja.

alumiinikomposiittilevy_pelti-saari_alucoil_3_2000

larson® by Alucoil

larson®-alumiinikomposiittipaneelit ovat korkealuokkaisia ja maailmanlaajuisesti sertifikoituja premium-tuotteita, joilla saavutetaan optimaalinen lopputulos modernissa julkisivusuunnittelussa.

Arkkitehdit, suunnittelijat, sijoittajat ja rakennuttajat suosivat larson®-alumiinikomposiittipaneeleja niiden ylivoimaisen näyttävyyden, kestävyyden ja laadun takia.

larson®-alumiinikomposiittipaneelin rakenne koostuu yleensä kahdesta alumiinilevystä, joiden välissä on käyttötarkoituksen mukaan valittu ydin.

alumiinikomposiitti
alumiinikomposiitti

METALS

larson®-METALS tuotteissa on saatavilla seuraavat pinnoitteet.

  • Ruostumaton teräs
  • Kupari
  • Messinki
  • Sinkki

ILLUSIONS

larson®-Illusions, standardiväreistä poikkeava värimaailma ja monipuoliset erikoispinnoiteratkaisut uniikkeihin projekteihin: Holo, Alunatural, Anodized Look, Design & Textured.

alumiinikomposiitti
alumiinikomposiitti

VÄRIT

Laadukkaiden standardivärien valikoima on laaja: metallisävyt, erikoisefektivärit ja eri kiiltoasteet. Perusvärien lisäksi toimitamme RAL- tai NCS-värijärjestelmällä toteutettuja erikoisvärejä. Uutuutena saatavana myös fluorlac®-värit.

SUUNNITTELU

Pelti-Saari Oy on alumiinikomposiitista sekä honeycomb -paneeleista valmistettujen julkisivulevyjen toimittaja. Toimialana Salo, Varsinais-Suomi, Uusimaa ja koko Suomi.
alumiinikomposiitti

KESTÄVÄ KEHITYS

larson®-alumiinikomposiittipaneeleilla on standardoitu ympäristöseloste EPD (Environmental Product Declaration).

Ympäristöystävällistä ja 100 % kierrätettävyys.

global_epd

MUOKKAAMINEN

Alumiinikomposiitin muokkaaminen on helppoa ja sitä voidaan taivuttaa kaareviin pintoihin, kulmiin ja lukemattomiin erilaisiin muotoihin. Perforoinnilla voidaan luoda alumiinikomposiittilevyihin visuaalisesti näyttäviä kuvioita.

alumiinikomposiitti

TYÖSTÄMINEN

Tekna CNC-työstökeskus on suunniteltu alumiinin ja alumiinikomposiitin työstämiseen. ALU Bender on jyrsin- ja taivutuskone komposiittilevyille.

Työstämme maksimissaan 2000 x 7000 mm levykokoja, mikä mahdollistaa entistä suuremmat ja näyttävämmät yhtenäiset levypinnat.

ASENNUS

Julkisivuarkkitehtuurin visuaaliseen ilmeeseen ja rytmiin voidaan vaikuttaa erilaisilla asennustavoilla.
larson®-alumiinikomposiittipaneelit voidaan kiinnittää rakennuksen julkisivuun vaaka- tai pystysuoraan. Kiinnitys voi olla näkyvä tai piilokiinnitys.

alumiinikomposiitti
alumiinikomposiitti tulostus

VIESTINTÄ

Alumiinikomposiitti soveltuu erinomaisesti pitkäkestoiseen viestintään ja mainostamiseen sisä- ja ulkotiloissa. Hyvä alusta myös suoratulostukseen. Alumiiniset sisustuslevyt ovat tyylikäs valinta mm. messuosastoihin, keittiön välitiloihin ja mainoskyltteihin.

TOIMITUS- JA ASENNUSPALVELU

Pelti-Saari Oy sijaitsee Salossa. Toimitamme alumiinikomposiittilevyjä ja -paneeleja koko Suomen alueelle. Asennuksia teemme Etelä-Suomen alueella.

alumiinikomposiitti

TAKUU

larson®-tuotteille myönnetään 15-30 vuoden takuu, jossa huomioidaan kohteen sijainti, ympäristöolosuhteet ja käytetyn materiaalin pinnoite.
FastClean-pinnoitteella on 30 vuoden larson®-takuu. Rannikkoalueilla, <1500 m, takuu on 15 vuotta.