aurinkopaneelien kiinnikkeet

SOLAR

Pisko Solar aurinkopaneelien kattokiinnitykset ovat tärkeä osa vihreiden energia-arvojen mukaisia Solar-kokonaisuuksia. Aurinkopaneelien kattokiinnikkeet ovat testattuja, turvallisia ja eri vuodenaikoja kestäviä.

Pisko Solar aurinkopaneelikiinnikkeet ovat aina Qualicoat 1 laatuluokan vaatimukset täyttävillä jauhemaaleilla pintakäsitelty ja tuotteilla on 50 vuoden tekninen takuu.

LUJA KIINNITYS JA VESITIIVIS

Pisko Solar aurinkopaneelien kiinnikkeet ovat tarkoin testattuja, jotta ne ovat turvallisia ja huolettomia käyttää. Solar järjestelmiä rasittavat useat ulkoiset tekijät, kuten lumi- ja tuulikuormat. On tärkeää, että tuotteiden staattisen kuormituksen kestävyys on testattu ja määritelty. Tämä on lähtökohtana turvalliselle ympäristölle sekä toimivalle ja pitkäikäiselle kattokokonaisuudelle.

Pisko Solar kiinnikkeiden kestävyys on testattu jokaiselle kattotyypille:

  1. suoraan kiinnityspinnasta ulospäin
  2. katon kaltevuuden suuntaan.

Aurinkopaneelijärjestelmät koostuvat usein eri metalleista ja metalliseoksista valmistetuista komponenteista – paksu ja luja maalipinta kattokiinnikkeissä tuottaa tarvittavan eristyksen metallipintojen välille, jolloin galvaanisen korroosion riski pienenee oleellisesti. Pisko Solar-kiinnikkeet valmistetaan vahvasta erikoislujasta sinkitystä teräksestä, joka pintakäsitellään aina jauhemaalaamalla korroosiosuojan maksimoimiseksi.

Kattokiinnikkeiden kuntoa on hankala tarkastaa aurinkopaneelikenttien alta ja siksi on ensiarvoisen tärkeää, että tuotteet ovat huoltovapaita ja kestäviä. Pisko Solar kestää katolla kuin katolla.

PISKO SOLAR KATTOKIINNIKEMALLISTO

Pisko Solar kattokiinnikemallistoon kuuluu 4 erilaista kiinnikemallia:

  • Pisko Solar kiinnike, Pisko UniSeam: lukkosauma- ja konesaumakatoille
  • Pisko Solar kiinnike 425: poimulevy-, bitumikermi- (huopa), PVC ja muotokatoille
  • Pisko Solar kiinnike, tiilikatto: tiilikatoille
  • Pisko Solar kiinnike, tasakatot: esim. bitumikermi (huopa) ja PVC-katoille

Kiinnikkeet mahdollistavat aurinkopaneelien kiinnityskiskojen kiinnittämisen alapuolelta tai räystään puolelta edestä. Erilaisten kiinnitystapojen ja reunapyöristyksien ansiosta aurinkopaneelien kiinnikkeet ovat erittäin asentajaystävällisiä.

AURINKOPANEELIEN TEKNISET ILMOITUKSET

Piristeel ilmoittaa asiaankuuluvasti Solar tuotteidensa kestävyydelle arvot. Aurinkopaneelijärjestelmien kiinnityksille ei ole määritelty minimivaatimuksia missään standardissa. Tämän vuoksi markkinoilla on myös tuotteita, joiden kestävyydelle ei ole mitään ilmoitettua arvoa.

Piristeel on testannut Pisko Solar tuotteet, jotta tuotteiden kestävyydelle saadaan nimenomaisesti määritettyä selkeät arvot. Yksittäisten Pisko Solar kattokiinnikkeiden kestävyys on testattu staattisin testein mekaanisesti tuotteita kuormittamalla. Kuormitustestit on tehty suoraan kiinnityspinnasta ulospäin sekä katon kaltevuuden suuntaan.

Pisko Solar kiinnikkeet ovat asentajaystävällisiä, kestäviä ja pitkäikäisiä. Pisko Solar mahdollistaa huolettoman aurinkoenergian hyödyntämisen ja aina vesikaton parasta ajatellen.

TAKUU

Pisko Solar aurinkopaneelien kiinnikkeillä on  50 vuoden tekninen takuu. Pinnoitetakuu on 15 vuotta.

TUOTEKUVAT

TEKNISET TIEDOT

  • Materiaali: Kuumasinkitty (Zn) teräs
  • Pinnoite: Qualicoat 1 laatuluokan vaatimukset täyttävä jauhemaalaus
  • Tekninen takuu: 50 vuotta
  • Pinnoitetakuu: 15 vuotta

VÄRIVAIHTOEHDOT

Väri: Musta RR33