Kokemuksia Pelti-Saari Oy

KOKEMUKSIA

Erkko Salama, Rakennus-Salama: ”Laatu, kustannukset ja aikataulu ovat kaikki kunnossa”

Rakennus-Salama on vuonna 1977 perustettu turkulainen perheyritys. Yritys toteuttaa pääsääntöisesti julkisia rakennushankkeita, kuten esimerkiksi kouluja ja päiväkoteja, kunnille ja valtiolle.

Yksi Rakennus-Salaman kohde on Liedossa sijaitseva Taatilan koulu. Koulun katto, julkisivun peltikasetit sekä monet muut peltityöt ovat Pelti-Saaren kädenjälkeä.

– Pelti-Saari teki käytännössä tämän kohteen varsinaisen konesaumatun peltikaton. Sen lisäksi he tekivät julkisivussa näkyvät peltikasetit, kaikki peltilistoitustyöt, räystäät, ikkunapellit sekä jonkin verran sisäpuolen pellityksiä, summaa Rakennus-Salaman tekninen johtaja Erkko Salama.

Pelti-Saari vie projektia eteenpäin oma-aloitteisesti

Rakennus-Salama ja Pelti-Saari ovat toimineet yhteistyössä useissa erilaisissa kohteissa. Ensimmäinen yhteinen kohde tehtiin Salaman mukaan jo noin 20 vuotta sitten. Taatilan koulun projekti on kokoluokaltaan iso.

– Tässä ei ehdi millään käymään kaikkia asioita läpi Pelti-Saaren asentajien ja työnjohdon kanssa. He tulevat hyvin vastaan ja vievät projektia oma-aloitteisesti eteenpäin, Salama kuvailee.

– Sekin on yksi syy, miksi tämäkin projekti on mennyt todella hyvin, Salama painottaa.

Kaikki kohdallaan

Pelti-Saari valikoituikin Taatilan koulun peltitöiden toteuttajaksi pitkälti Rakennus-Salaman aiempien hyvien kokemusten perusteella. Kun yhteistyö on toiminut aiemminkin, on luotettavaksi todettu kumppani helppo valita uudelleen.

– Laatu, kustannukset ja aikataulut ovat kunnossa – ne hoituvat kaikki, Salama toteaa.