Rakennusalan peltitöitä jo vuodesta 1935
Peltikatot Konesaumakatot Kaarevat konesaumakatot Saumapeltikatot Lukkosaumakatot Piipunpellitys Jalkarännit Listatyöt Räystäskourut Syöksytorvet Kattoturvallisuus  Julkisivupellitykset Rakennuspeltilistat Lumiesteet Tikkaat Peltiseppä Alumiinipeltikatot Kuparikatot Rheinzink-täyssinkkikatot Profiilipellit Kattoremontti Peltikatto Konesaumakatto Vuokrattavat tuotteet

Konesaumakatto on pitkäikäinen valinta

Konesaumakatto on kevyt kattovaihtoehto ja se kestää erittäin pitkään. Konesaumakatolla on hyvin pitkät perinteet ja se on edullinen arvokate. Konesaumakatot ovat peltikattoja, joissa kattopellit saumataan kaksinkertaisesti kiinni toisiinsa. Valmiiseen kattoon ei tällä menetelmällä tule lainkaan reikiä.

Konesaumakatto luotettavasti

Pelti-Saari toimittaa konesaumakatot luotettavasti ja vankalla ammattitaidolla. Katon asentaminen vaatii erityisosaamista, joten työ kannattaa tilata alan ammattilaisilta.

Suomessa ja muissa Euroopan maissa konesaumakatto on ollut  käytetyin peltikattotyyppi jo vuosisatojen ajan. Me Pelti-Saarella tarjoamme ammattitaitoiset kattopalvelut Turun  ja Varsinais-Suomen talousalueella.

Katso kuvia kohteistamme

Hanki laadukkaat ja kestävät konesaumakatot Pelti-Saarelta!


Konesaumakatto PeltisaareltaTee tarjouspyyntö oheisella lomakkeella

Tilaa konesaumakatot meiltä!

Ota heti yhteyttä, niin kerromme lisää.

puh. 02 721 2300
Mikko Saari mikko.saari@peltisaari.fi

 


 kattopelti, kattopeltiä, kattopellit, kattoprofiilit, seinäpelti, seinäprofiilit, peltikattoja, kattoremontti, peltikatto

Laadukasta työtä, pitävät toimitusajat

Olemme luotettava yhteistyökumppani rakennuspeltialan töissä, josta olemme saaneet positiivista palautetta myös asiakkailtamme. Käytämme pohjoismaiden johtavien valmistajien takuutuotteita. Toiminta-alueemme on n. 100 km säteellä Salosta.

Nyt uutuutena alumiini- ja Rheinzink-saumapeltikatot.

Menestyjä yritys Tilaajavastuu
Peltisaari Oy AAA


Pelti-Saari Oy
Myllyojankatu 8
24100 Salo
puh. 02 721 2300
fax. (02) 721 2310
Työnjohto
jari.lehtinen@peltisaari.fi
Laskenta
mikko.saari@peltisaari.fi
Tulosta tämä sivu
 SEO  Julkaisujärjestelmä SiteSystem Netello Julkaisujärjestelmä